Konstruerad för perfektion

1.Weber putssystem

Weber Serporoc Premium 32 är ett energieffektivt mineraliskt tjockputssystem på glasull. Systemet är P-märkt enligt certifieringsregel – 021 Byggsystem för ytterväggar och fasader. P-märkningen kräver att installationen görs av en Weber-certifierad fasadentreprenör som innehar kompletterande utbildning för tätningsdetaljer.

2.Weber Therm 371 Premium 32

Styv och hård isolerskiva som är tillverkad av fukt och vattenavvisande glasull. En högpresterande premiumprodukt med ett deklarerat lambdavärde på 0,032 W/m°C. Skivan är obrännbar.

3.Gyproc Glasroc Storm

Gipsbaserad vindskyddsskiva som säkerställer ett effektivt skydd mot vind och fukt. Skivan tål att exponeras för vädret under en lång tid vilket ger stor flexibilitet i byggskedet. Skivan är fukt- och vattenavvisande och har god mögelresistens.

4. Gyproc stålregel alt. träregel + ISOVER UNI- eller stålregelskiva 35

Systemet använder Standard träregel alternativt Gyproc slitsad Stålregel för att minska värmeförlusten i ytterväggskonstruktionen. ISOVER UNI- eller stålregelskiva 35 är gjord av lätt, formstabil och energieffektiv glasull av minst 70% återvunnet glas som är enkel att montera mellan reglarna.

5. ISOVER Vario Xtra 0,22 mm variabel ångbroms

Polyamidbaserad folie som ger lufttätning och fungerar som ångbroms i i väggar, golv och tak i byggnader med låg eller normal fuktighet. Ånggenomgångsmotståndet varierar beroende på omgivande relativa fukthalt vilket innebär att fukt släpps igenom vid hög relativ fukthalt. Detta möjliggör uttorkning inåt byggnaden under den varma delen av året.

6. Gyproc Z-profil alt. träregel + ISOVER UNI- eller stålregelskiva 33

Z-profil alternativt träregel för att förbättra akustik prestanda och säkerställa skydd av ångbroms. ISOVER UNI- eller stålregelskiva 33 är gjord av lätt formstabil och energieffektiv glasull i minst 70% återvunnet glas som är enkel att montera mellan reglarna.

7. Gyproc Habito

Hård gipsskiva med revolutionerande infästningsstyrka. Tyngre föremål kan hängas upp med vanlig träskruv utan att det behövs expander eller pluggar.

8. Gyproc Normal

Standardgipsskiva med bra universella brand- och ljudegenskaper för användning i de flesta typer av vägg- och takkonstruktioner i torra miljöer.

 

Notera att ovan är en beskrivning av de huvudkomponenter som ingår i konstruktionen. Därutöver ingår det ytterligare en del specialtillbehör som krävs för korrekt uppbyggnad och prestanda. Kontakta oss gärna för mer information.